Love Liar Dizisi Oyuncuları Kimler? (Konusu, İnceleme Ve Dizi Hakkında Bilgiler)

Love Liar dizisi, yalanları duyabilen bir kadın ve yalan söylemeyi reddeden bir adamın aşk hikayesini anlatan bir Kore dizisidir. Başrollerinde Kim So Hyun ve Hwang Min Hyun’un yer aldığı dizi 2023 yılında tvN kanalında yayınlanmıştır. Dizi, gizem, komedi, romantik ve doğaüstü türlerinde olup 16 bölümden oluşmaktadır. Dizinin yönetmeni Nam Sung Woo, senaristi ise Seo Jung Eun’dur.


Love Liar Dizisinin Konusu Nedir?

Dizinin konusu şöyledir: Mok Sol Hee, doğaüstü yeteneğe sahip genç bir kadındır. Doğa üstü yeteneği ise; Gerçeği ne kadar saklamaya çalışırlarsa çalışsınlar, diğer insanların yalanlarını “duyabiliyor” oluşu. Ancak bu süper güç onu bitkin düşürmüştür. Ve artık diğer insanlara inancı kalmamıştır. Öyle ki artık tüm insanların yalancı olduğunu düşünmeye başlamıştır. 

Ancak Kim Do Ha adında başarılı bir müzik yapımcısıyla tanıştığında her şey değişir. Kim Do Ha bir cinayet davasına karışır ve Mok Sol Hee’nin bitişiğindeki evde saklanır. Yapımcının en yakın arkadaşı, yetenek ajansı J Entertainment’ın başkanı Jo Deuk Chan, Kim Do Ha ‘nın sırrını bilen tek kişidir. Dizi Mok Sol Hee’nin yeni komşusunun dünyada süper gücünün işe yaramadığı tek kişi olduğunu anlayınca işlemeye başlar. Mok Sol Hee bu gizemli adama ilgi duymaya başlar. Ancak bu adamın kalbinin en derinlerinde sakladığı sırlarını öğrenebilecek midir?


Love Liar Dizisi Oyuncuları Ve Karakterleri

Dizinin başrollerinde Kim So Hyun ve Hwang Min Hyun var. Dizinin oyuncu ve karakterleri ise şöyle:

  • Kim So Hyun: Mok Sol Hee, yalanları duyabilen medyum kadın başrol.
  • Hwang Min Hyun: Kim Do Ha / Kim Seung, başarılı müzik yapımcısı ve besteci erkek başrol.
  • Yoon Ji On: Jo Deuk Chan, J Entertainment’ın başkanı ve Do Ha’nın sırrını bilen tek kişi.
  • Seo Ji Hoon: Lee Kang Min, Sol Hee’nin ilk aşkı olan dedektif.
  • Lee Si Woo: Sha On, kendisini Do Ha’nın ruh eşi olarak gören solo sanatçı.
  • Song Kang: Kendisi Baek Jin-woo karakterini canlandırmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SKY Castle Dizisi İncelemesi (Oyuncuları, Konusu Ve Yorum)